This is a malay post

Hey mods!

Baru balek Geylang ah jack. Tadi dkat tu bazar, macam nak rak siak. Punyer lah banyak orang. Abestu 90% semue bangse tak puase nyer hal, isap rokok bawah tangge nyer case. Menyams btol ah.

Kay ah, buke dkat ni tempat name “Pelangi Biru” ke ape hentah lah. Dah tu kan, bile bang dah sound kan, makanan aku tak sampai sampai. Sabar je. Beh bile dah macam stengah jam aku tunggu, baru nak cakap “sorry eh” bile antar tu mee. Padahal kiter nyer familia yang sampai dulu tau. Darah up je. Bukan nyer susah sangat nak masak tu Crispy Noodle. Apedah.

Lpas tu gi shopping ah ape lagi kan? Bli baju kurung/kebaye ni color orange. Lawa, price dier pon lawa. For a simple design like that kan, $75 is considered mahal tau.

Abes tu minah/ mat sebok aje nak step try baju kurong ah. Kening sume dah bangse draw tapi dah smudge nyer hal. Tak tau malu kepe whye? Abeh tu budak budak YP semue, pakai tube, padahal blom fully developed. Ape saje ah ni budak budak.

Yang mat/minah dengan ang kong samurai tu semue pon satu hal. Sebok sangat nak raye, padahal tak puase. Tak tau malu siak. Serious ah aku tak leh angkat siak.

Abes tengah jalan dkat tu bazar mcm ikan sardine, ade lah yang prangai cb nak mengambil kesempatan. Pantat aku yang besar ni pon boleh jadi victim. Ader yang nak step abg abg, padahal umur baru brape (16-17yrs). Serious, aku menyampah siak tengok budak budak gini.

Ish ish.

How was that? Am going to delete it, soonish.

Advertisements

4 Responses to This is a malay post

  1. fizzyfizz says:

    Wow this post is really malay, to the extent of not understanding most of the paragraphs. haha

  2. Atikah says:

    BEBUAL MINAH MODE* :pLa BUt0 sAk…Kau sikU jeR bUdaK ynG peGanG boNtoO kO tuZXzzz…

    (HAHAHAHAHA,OMG,BOLEH MATI AKU TYPE GITU)

  3. rediscoveraisyah says:

    Hahaha. Minah mode. Tak bleh angs.

  4. Ary! says:

    Poor thing eh you. Alu gi Geylang – satue orng pun takde seh! Hehe,tt’sthe good thing of shopping lambat.:d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: